Start   Produktsortiment   Nyheter   Om oss   Kontakta oss   Miljö & Kvalitet   Arbeta hos oss

Stålbyggnader Teknisk information Referensobjekt
Broschyrer Kontakt Säljare


Senaste nytt:


Ny Testanläggning för fordon i Borås


Ranaverken bygger åt RI.SE (SP) i Borås.


Läs mer här »


 

 
 
 

Stålbyggnader är vår bas och din trygghetVårt erbjudande är väldigt enkelt: Vi skräddarsyr stålhallen efter dina behov, sedan levererar vi.

Här fattas ingen länk i kedjan. Ranaverken är en stålbyggnadsentreprenör i dess fulla bemärkelse. Det betyder att vi konstruerar och monterar en vädertät stålbyggnad färdig att kompletteras med VVS, el, ventilation och inredning.

En självklar partner när du ska bygga
Vill du ha hjälp med att se möjligheterna? Ibland kan ett projekt kännas omöjligt av olika orsaker. Det kan vara frågor om allt från hur hallen ska kunna byggas i rätt storlek till hur det ska kunna levereras på befintlig plats. I vissa fall kan det vara en fråga om att ta fram en ny konstruktion som fyller ett särskilt behov.
Låt oss räta ut frågetecknen. Vi skapar idéer, tar initiativ och är nytänkande. Med lång erfarenhet av att bygga industrihallar och stålbyggnader har vi djup förståelse för projektets karaktär. Det gör bland annat att vi gärna vill vara med i ett tidigt skede där de bästa förutsättningarna för ett lyckat och kostnadseffektivt bygge skapas.

Inga idéer är för stora
Har du speciella önskemål för dina stålbyggnader? Vi bollar idéerna tillsammans och kommer fram till en skräddarsydd lösning som passar er verksamhet. Ta gärna också en titt på våra referenser för ännu mer inspiration inför ditt nästa projekt.

Kontakta oss när du behöver en komplett entreprenör för stålbyggnader.


Ranaverken är certifierade enligt
EN 1090-1.   


Referenser
Göteborgs Hamn byggde nytt Logestikcenter med start i januari 2013. Den färdiga byggnaden hyrs utav Schenker transport. Hallen är stor och mäter hela 120 x 170 meter, det blir ca. 20 000 kvm. under tak. Totalentreprenör var NCC. Ranaverken tillverkade stålstomme samt med egna montörer monterade stålstomme, entresol, väggar och tak. Byggnaden blev inflyttningsklar hösten 2013. Mängden stål som används till projektet var ca. 600 ton.

Läs mer här »
 

© Copyright 2017 Ranaverken
Vi är ett kreditvärdigt företag enligt Soliditets värderingssystem som baserar sig på en mängd olika beslutsregler. Denna uppgift är alltid aktuell, informationen uppdateras dagligen via Soliditets databas.
Ranaverken AB   •   0512-29200   •   rana@ranaverken.se